Varför välja oss?

Frågan är egentligen rätt enkel. -Därför att vi älskar vårt jobb!

Dessutom är vi precis som du småföretagare. Vi vet vad det innebär och förstår hur svårt det är att hinna med allt som hör till småföretagandet. Just därför finns vi här för att hjälpa dig med allt det administrativa.

Vi erbjuder redovisningstjänster till små och medelstora företag. Löpande redovisning, lönehantering, avstämningar, bokslut, årsredovisning och deklaration är en del av det vi kan hjälpa dig med. För dig med en egen ekonomifunktion kan en kvalificerad redovisningskonsult fungera som ett bollplank som kan hjälpa till med avstämningar och bokslut.

Arbetet utförs gärna på plats på ditt företag alternativt så tar vi in din redovisning till oss.

Rådgivning och proaktiva åtgärder för ditt företag ser vi som en självklarhet. Det finns alltid saker som kan bli bättre!

Vi arbetar med digitala hjälpmedel för att så mycket som möjligt av din redovisning ska kunna sparas digitalt med bilder på tex leverantörsfakturor och kvitton.

Våra befintliga kunder finns främst i Stockholm och de norra kranskommunerna men alla är välkomna med en förfrågan.

Vi har en bred erfarenhet av olika redovisningsprogram och ett nätverk av specialister inom redovisning, revision och skatt. Vi är en del av nätverket LR Revision & Redovisning.

LöPANDE BOKFÖRING

Vi hjälper dig med allt inom löpande bokföring och skattedeklarationer. Vi har olika lösningar för dig som önskar sköta din fakturering själv alternativt även andra delar av din redovisning. Självklart tar vi även hand om allt som rör din löpande redovisning om du önskar det. Behöver du hjälp att starta ett företag hjälper vi dig med allt som rör detta.

BOKSLUT & ÅRSREDOVISNING

Vi upprättar bokslut för samtliga företagsformer samt årsredovisning. Vi lämnar bokslutsrapport för de uppdrag vi kan enligt reglerna för Reko. Du får såklart en utförlig bokslutsdokumentation.

 

SKATT & DEKLARATION

Vi upprättar deklarationer för samtliga bolagsformer. Din privata deklaration hjälper vi dig självklart också med.

LÖNEHANTERING

Vi kan hjälpa dig med ditt företags lönehantering i moderna program och hjälper dig att ha kontroll över semesterdagar, frånvaro och arbetsgivardeklarationen. Önskar du koppling av program för utlägg/kvitton och reseräkning kan vi även erbjuda detta.